Armada Music

Armada is een platenmaatschappij die is opgericht door drie vrienden die als kinderen al droomden van het hebben van een eigen platenmaatschappij. De naam is een combinatie van de eerste twee letters van hun voornamen, Armin van Buuren, Maykel Piron, and David Lewis (AR-MA-DA). Het bedrijf wist zich heel snel te onderscheiden van de rest en ontving 5 jaren achtereen de titel voor ‘Best Global Dance Label’ op het International Dance Music Awards in Miami.

Als je het gebouw in Amsterdam binnenstapt is de combinatie van devotie en oprechte liefde van muziek gelijk te merken aan de medewerkers en kunstenaars die geweldige muziek produceren. Uit elk aspect in het gebouw is de passie voor muziek te voelen. En dat is precies waar Armada goed in is.160229_knk_debut_showcase_01

Armada heeft zich door de jaren heen uitgebreid in de wereld van elektronische dansmuziek, door het sluiten van contracten voor goede muziek, ongeacht het genre. Het is uitgegroeid tot de thuisbasis van bekende supertalenten als Armin van Buuren, Borgeous, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Erick Morillo en Gareth Emery en streeft er nog steeds naar om zijn artiesten te stimuleren in het bereiken van hun maximale potentie.

Armada heeft haar status te danken aan de stap om enkele grote labels in de industrie onder haar hoede te nemen. Enkele bekende labels zijn: Armada, Armada Trice, Armada Deep, Armada Captivating, Armada Chill, Subjekt Recordings, Armada Zouk, and The Bearded Man.

Ook hebben de evenementen ‘Armada Nights’ en ‘Armada Invites’ die worden georganiseerd in hun eigen club, internationaal veel bekendheid bereikt. Armada investeert veel in de toekomst van de elektronische dansmuziek en organiseert over de gehele wereld de ‘Armada Talent Experience’, voor de nieuwe generatie van supersterren. Verder hebben zij ook een kantoor in het hart van New York, wat aangeeft dat zij behoren tot een van de grote spelers in het spel.