De beste concerten en festivals

Een land als Nederland staat bekend om zijn goede muziek. Ons land telt tal van wereldberoemde artiesten, zangers, zangeressen en muzikanten. De laatste jaren zijn dit vooral dj´s, die met hun muziek en spectaculaire optredens wereldwijd furore maken. De titel van beste dj ter wereld wordt dan ook vaak aan een Nederland toegekend. Het is dan ook niet verrassend dat vele goede festivals, die door fans uit alle windstreken en landen bezocht worden, in Nederland plaatsvinden. Hieronder een overzicht.

Awakeningsonly_one_direction_singing_story_of_my_life_on_itv1s_this_morning

In Spaarnwoude bij Amsterdam kun je Awakenings bijwonen. Op dit tweedaagse festival wordt vooral veel house en techno gedraaid. Er kan helaas niet overnacht worden, maar door de ligging van het terrein nabij Amsterdam, zijn er voldoende alternatieve logeerplekken te regelen. Kaarten kunnen voor zowel één als twee dagen gekocht worden en zijn in verhouding met soortgelijke festivals vrij goedkoop.

Amsterdam Open Air

Dit festival met veelal techno- en housemuziek vindt plaats in het Gaasperpark in de hoofdstad. Het duurt in totaal twee dagen en er kan tussendoor overnacht worden op een nabij gelegen camping. De line-up is elk jaar zeer uitgebreid met nationale en internationale artiesten en dj’s.

Pinkpop

In tegenstelling tot vele andere Nederlandse festivals, valt er op Pinkpop naar een groot scala aan muziekstijlen te luisteren. Zo vind je er rockmuziek, soul, jazz, pop en nog veel meer. Het festival, dat in Zuid-Limburg reeds decennia lang georganiseerd wordt, staat erom bekend iedere keer weer wereldtoppers te strikken. Er kunnen zowel dagkaarten als tickets voor het hele weekend gekocht worden, het duurt in totaal drie dagen.

Lowlands

Lowlands heeft een beetje van alles, er is meer te beleven dan alleen muziek. Er wordt ook aandacht besteed aan cabaret en kunst. De line-up qua muziek is overigens wel zeer veelzijdig en uiteenlopend. Ideaal voor wie van verschillende muziekstijlen houdt en een unieke festival ervaring wilt beleven.

Blijf je liever thuis of heb je na het drukke festivalseizoen nood aan wat bankhangen, dan kun je het online casino van http://www.roulette4fun.com/nl bezoeken. Hier kun je tal van online gokspellen spelen en hopelijk een leuk bedrag winnen.